Ajutor și sfaturi pentru pielea uscata

Sfaturi

Suferiți de crăpată, aspră și uscată a pielii? Cu acest tip de piele grave probleme și tulburări sunt, de asemenea, de multe ori, care condiționează îngrijire specială. Ingrediente naturale active și amestecuri care sunt în același timp și de umiditate, precum și, de asemenea, grăsime de donație, dreptul de a alege.

Cum cel mai mare organ al corpului uman, pielea îndeplinește mai multe funcții importante. Ea se învecinează spre exterior, este o bariera impotriva bolii germeni, protejeaza si regleaza temperatura corpului. Chiar și atunci când respirație a pielii joacă un rol. Încălcări ale acestui organ, reprezintă, prin urmare, în orice caz, sarcina poate agrava starea generală de sănătate.

Tenul „piele uscată”

Tenul uscat pielea este unic. Simptome tipice cum ar fi:

 • foarte mici, mici porii
 • aspre, crapate de votare
 • Un sentiment de tensiune și de mâncărime sau senzație de Arsură
 • Tendința la apariția fisurilor și a ridurilor
 • Roșeață după un duș și de baie

În plus, pielea poate fi foarte sensibila, de obicei, deja cu o ușoară fricțiune sporită десквамации și oficial subțire și se simte ca o foaie de pergament.

foto17Pielea uscata imbatraneste mai repede

Este caracteristic, de asemenea, că pielea uscata imbatraneste mai repede. Doar despre articulații, pe părul de pe mâini și de pe, fără a avea pielea subțire, apoi apare foarte ridata.

Cine are de multe ori pielea uscata?

Înclinația de a usca pielea este adesea condiționată de ereditare și, de asemenea, apare cu varsta este destul de natural. Oamenii care il familie, precum și persoanele în vârstă suferă deci, în primul rând. Unii factori pot produce pielea uscata, cu toate acestea, sau, în general, starea ei chiar se va înrăutăți.

Cauze posibile pentru pielea uscata

Următorii factori pot fi pentru pielea uscata cauzal:

Lipsă De Umiditate

Că pielea uscată nu este suficient de umiditate, apare evident. Cu toate acestea, acest factor este adesea trecute cu vederea. Cel care bea prea putin, sau organismul de alcool și de cafea deshidrateaza, se usuca pielea, prin urmare.

Dieta

Pielea uscată nu este suficient de importante substanțe care beneficiază de protecție a corpului în poziție verticală și de a reglementa echilibrul de Umiditate a pielii contribuie. O dieta neechilibrata, unilaterale sau dieta saraca si tulburarile de comportament sau stare алиментарной poate produce moduri. Acest lucru, la rândul său, va duce la uscarea pielii.

Igienă Necorespunzătoare

Spălarea frecventă sau folosirea de agresiv săpun ștergeți corpul propriu de protecție a pielii și de a crește riscul de pierdere de umiditate.

Hormonii

Fluctuațiile hormonale, dar, de asemenea, contraceptivele hormonale pot duce la întreruperi în furnizarea și regenerare a pielii, care, la rândul său distruge de apărare al organismului.

Pielea uscată și tendința de alte boli de piele

În plus, ea poate veni prin lipsa de protecție a pielii pentru a îmbunătăți de Aprindere și eczeme. Acestea nu sunt singurele posibile efecte de piele uscată.

Posibilele consecințe ale pielii uscate

Pielea uscata poate părea mai întâi ca pur vizuală problemă sau un pic de enervant tulburare, cu toate acestea, astfel de oameni vor cunoaște o mare limitare și pot suferi de o varietate de consecințe.

Lipsa de protectie a pielii uscate

Tenul uscat este predispus la rupere, dar, de asemenea, pielea corpului grăsimi, care servesc de protecție și de barieră de microbi lipsa lor. Posibilă consecință a crescut uscăciune a pielii, inflamație, infecții bacteriene secundare și intoleranță, de aceea contactul stimuli.

Sensibilitatea

În special pielea uscata, literalmente, mai subtire decat pielea sănătoasă. Prin urmare, numai pergament-tipul de piele, precum și o sensibilitate crescută nu se întâmplă. Temperaturi decât экстремальнее, ușor de frecare duce la un mare Zero sau durere și atingere vor fi percepută neplăcut rapid. Pielea nu mai acționează ca suficient de umplutură pe nervii și vasele de sânge, provocând deja normal de influență deranjante, dureroase sau de limitare.

Pielea uscată și psihicul

Cu pielea uscată, roșeață, exfoliere, eczeme, un sentiment de tensiune și mâncărime sunt adesea asociate. Un cerc în piscină trebuie să fie bine gândit, la fel ca și un Duș cald, o baie sau de a aplica Machiajul. În caz de orice desquamates de piele de multe ori vizibil și clar vizibil și, de asemenea, раздражена. Telefon mobil de lumină Zero, durere la atingere și modificări vizibile ale pielii supraîncărca organismul și psihicul.

Modificări la nivelul pielii, ca urmare a pierderii de umiditate

Pielea se micsoreaza, cauzată de mâncărimi, telefon mobil de lumină pentru a Îndepărta împreună deschide bacterii, virusuri și spori de mucegai ușă. Ca rezultat, el vine la infectii, care la rândul lor pot provoca mâncărimi. Pielea uscata nu rareori punctul de cerc vicios. Din cauza Расчесов și inflamație a pielii se schimba vizibil pe termen lung. Îngroșarea și pustule sunt consecințele posibile.

De îngrijire a pielii pentru pielea uscata

Când grija pentru pielea uscata, aceasta depinde în principal de livrare de umiditate și de grăsime, pentru că anume acest lucru nu este suficient piele. Pentru a face acest lucru internă și externă de alimentare. Ideal combinație a ambelor.

Aceste ingrediente potrivite pentru pielea uscata nu

Când grija pentru pielea uscata tot nu este recomandată, ceea ce poate duce la deshidratare suplimentară sau iritații. În plus, conținutul de Parafină nu trebuie să fie prea mare, altfel coarne welling pe piele. Prin urmare, ar trebui să evite:

 1. Alcool: dezinfectanți pentru piele și, de asemenea, spirtoase pe bază de preparate pentru curățare și îngrijire încalcă de apărare al organismului și de hidratare a pielii. Acestea usucă suplimentar.
 2. Substanțe antibacteriene și săpun: săpun și agenți antibacterieni, deși sunt în cea mai mare masura de curățare, cu toate acestea, acționează, de asemenea, просушивая pe piele.
 3. Parfumuri de substanțe: sintetice, arome de multe ori se rezolvă prin alcool și Articole de toaletă sunt incluse. Parfumată, preparate de piele, prin urmare, în conformitate cu neprofitabil pentru a vindeca pielea.
 4. Artificial: substanțe active: substanțe active pe bază de produse petroliere sau alte substanțe artificiale de a transmite mai întâi, deși intens efect de hidratare, uscate, dar pe termen lung. Oamenii care suferă de uscăciune a pielii, prin urmare, ar trebui să fie pus pe deplin componente naturale.

Uscarea pielii cu aldine alimentare

Pielea uscata este alimentat continuu cu slănină, și a înregistrat un număr suficient de umiditate, se poate regla pielea chiar mai bine. O combinație perfectă de Uleiuri naturale vegetale si un aport crescut de lichide.

foto18

Pielea uscată a curăța în mod corespunzător

De asemenea, pielea uscata ar trebui să fie curățate în mod regulat, deoarece este deosebit de vulnerabil la agenții patogeni. Cu toate acestea, abordarea corectă nu este decisiv agrava uscăciunea suplimentar. Următorii pași pot ajuta pentru a curăța pielea uscată, fără a sacrifica pentru ea:

 1. Dimineața, cu apă caldă sau apă rece. Nici detergenți, bureți, cârpe încă folosi de mâini și de apă este suficientă. Dupa ce se usuca – nu freca sau a pielii uscate.
 2. În cursul zilei de praf, murdărie, celulele moarte ale pielii, uleiuri și agenți patogeni se acumulează pe piele. Acestea pot înghesui porii și provoca inflamații – înainte de a merge la culcare ar trebui să fie eliminate în acest fel. Este ideal săpun libere, moi Waschgels și apă caldă. Pe piele, la rândul său, nu cu un prosop sau un prosop поцарапаться.

Hidratarea

Apă, ceai neîndulcit, sucuri din fructe și legume, piureuri și supe furniza organismului cu lichid și să-i aducă mai importante de nutrienți și de substanțe vitale în organism. De aceea, merită mai des recurge la „alimente lichide și băuturi întotdeauna la îndemână.

Vitamine

Vitamine liposolubile A, C și E, precum și vitaminele b sunt esențiale în starea de sănătate a pielii. Proaspete, de preferință de fructe si legume crude sunt excelente furnizori și ar trebui să fie frecvent folosit. Mai multe portii pe zi pe el de pariuri.

Poluanți scad

Alcoolul, cafeina, nicotina și clor, excesul de soare irita raze și cosmetice pe baza artificiale ale pielii și pot limita hidratare. Acestea sunt, prin urmare, utilizat cu precauție, pentru a reduce sau, respectiv, de a anula deja existente pielea uscată cât complet.

Acasă căi de atac și dovedite de măsuri în cazul pielii uscate

Pentru care acceptă tratamentul cu pielea uscată se recomandă măsuri alternative și de a aplica acasă căi de atac. Iată cele mai bune sfaturi:

 • Ulei de măsline într-o baie cu apă: Ulei vegetal aprovizionarea cu grăsime și de umiditate, prevenind uscarea. De asemenea, masca cu acest Ulei sunt optimă de tratament pentru pielea uscata.
 • Ulei de migdale în produsele alimentare și nutritive cosmetice: câteva linguri de ulei de migdale în iaurt, fulgi de cereale sau direct in crema, se amesteca permit să facă adevărate minuni pe termen lung. Din ingredient pe bază de plante oferă interne și externe de aplicare pentru a proteja pielea sănătoasă și previne pierderea de Umiditate în mod eficient.
 • Aloe vera: să Fie ca de-a gata de îngrijire a pielii sau proaspăt, natural și direct din Planta de aloe vera hidratează și previne inflamația în mod eficient. Acest lucru poate permite o Plantă și ca o componentă a dietei.
 • Umiditate ridicată a aerului: închide în Timp ce pentru scăldat și dușuri ușa de la baie de multe ori aduce deja diferenta palpabila. Umidificator sau pur și simplu umede, prosoape de Încălzire și de aer condiționat în cameră îmbunătăți în continuare.
 • Lapte și miere: baie cu adaos de lapte și de miere îmbunătățesc culoarea tenului și a pielii de mai multe ori. Ele formează o peliculă protectoare și de a crește astfel echilibrul de umiditate, în timp ce în același timp, grăsimi livrate microbii și de a lupta.