Pielea uscata – ce să fac?

Sfaturi

Ea înțepător, mănâncă și, se pare, cu fiecare ochi în oglindă mult mai rău. Uscat pielea fetei nu sunt Afectate doar enervant, dar poate afecta, în anumite circumstanțe, chiar Stark viața de zi cu zi. Oamenii cu pielea uscata se confruntă cu multe probleme – cu atât mai bine, Deci, să știe care este cauza și care a însoțit-i medicament.

Predispoziție, de obiceiurile și de îngrijire

foto19Noastră echilibrul hormonal, predispoziția genetică părinții noștri, dar și dieta pentru a determina despre ce fel de Constitutie a pielii noastre. Ca cel mai versatil și funcțional organismul uman ca un animal organismul este supus zilnic tot felul de greutățile și reacționează în funcție de tipul diferit. Pielea formează o prea puțină grăsime, spune un medic de la Sebostase. Spre deosebire de aceasta, termenul de Seboree înseamnă excreția de excesul de sebum. La numărul de mai sensibile ale pielii grup de piele uscată (termen tehnic: Xerodermie).

Zona apar pe fata de multe ori dureros și obosit, uneori se plâng despre эритематозные Pete și aspră obraji. De asemenea, uscat, sensibil pielea de pe zonele de piele, de exemplu, picioarelor sau cot mutat aici și mănâncă deosebit de rapid. Una dintre cele mai apropiate și, de fapt, cele mai frecvente cauze de uscăciune a pielii este continuă, Lipsa de umiditate și de grăsime.

În afară de cele menționate deja o predispoziție pentru un anumit tip de piele, în special, stilul de Viata de aici joacă un rol. Creșterea consumului de alcool și de tutun și este prea scăzut nivelul de lichid în spațiul absolute asasini Pielea. De asemenea, vizite frecvente la solar, stresul și schimbările hormonale afectează noastre husă de protecție sensibile.

Bine gecremt câștigat jumătate

Sănătoasă și упругую pielea, nu conferă proprietarului doar naturala de coajă de protecție, oferă, mai degrabă, pentru progresivă sentiment de bunăstare. De altfel, aceasta, la rândul său, cu pielea uscată: exterior vizibile Conform Constituției corpului Pacientul de fapt, de multe ori se comporta легкоранимая. Inițial, noi trebuie să apere această autoritate, în cele din urmă, de la influențe externe, de lumină, de apă, de substanțe nocive și de microbi.

Pielea noastră este, de asemenea, capabil de a lega apa cât de solid este bine captusit merge așa în viața de zi cu defensivă de luptă. Cu toate acestea, ea își pierde stocate grăsime și de umiditate, pielea noastra devine crapate si crapate. În plus față de echilibrat, sare sărace și bogate în substanțe nutritive Afectata de dieta ar trebui, prin urmare, să se bazeze în principal pe stabilă actualul sistem de îngrijire.

Pielea uscata facial de îngrijire și viața de zi cu zi, dar se bucură? În primul rând, sună ca o mulțime de efort și stres. Excesiv pielea uscata, care mănâncă de enervant si incomod, necesită o mulțime de umiditate și de grăsime din exterior, lipsa de nutrienți și hidratare a pielii. se stoarce.

Creme hidratante pot ajuta: cu un mod special de ingrijire proprie pielii este disponibil de ingrediente active de hidratare, fără înfundarea porii. În legătură cu permanenta schimbare de Alimentare și de evidență câteva îngrijire de haine problema poate fi la fel de bine vor înțelege.

Sfaturi de îngrijire pentru pielea uscata

Contrar credintei larg răspândită, va fi suficient aprofundată de curățare pe zi este destul. În acest sens, trebuie să manifeste prudență, dar asigurați-vă că temperatura apei – idealul maxim 32 de grade. Prea apă caldă ar putea crește pierderea de umiditate pielii, și anume. Lungi de bai calde, prin urmare, ar trebui să evite, dacă este posibil, pe scurt, doar moderat un Duș cald este de preferat. Scurt, un Duș rece și Kneipp’sche bazinul de piele, dimpotrivă, foarte bine împotriva uscat, deoarece acestea stimulează circulația sângelui.

Cel puțin, la îndemână, și pentru spălare ar trebui să fie Ölzurückgegriffen la un lapte demachiant sau un sapun obisnuit, dimpotrivă, evitate. La fel de alcool hältige mijloacele de îngrijire ar trebui să evite, deoarece acestea usucă pielea.

Este, de asemenea, să acorde o atenție la conținutul de Parafină pielea si fata creme! Este prea mare, se acumulează sudoare sub crema și se lasă de cornee aufquillen. Rezultatul: pielea uscata devine din ce în ce mai fragilă decât este deja.

Bine testate substanțe active pentru ten uscat de jojoba, colagen, ulei de Shea si acid hialuronic. Acidul hialuronic condiționează sale de hidratare și связывающими umezeala proprietatea că lasă pielea suplă, netedă și strălucitoare.

foto20

Uleiul de măsline este un excelent animale de mijloc, pentru că se hrănește crăpată și uscată, face pielea moale si supla, dă mai mult de tonul pielii. Nu este doar cald 200 de mililitri de – probleme – apa in cada, gata perfect curata, OEM pentru scânduri.

Problema A Pielii? – Și pentru asta există soluții!

Există opusul este o problemă a pielii reprezintă o problemă de piele, care este procesat de multe ori, mai ales la tineri, este greșit și chiar parțial überpflegt. Foarte puțini oameni dotat cu uniformă și curată a pielii, pentru că mulți lucrează, de asemenea, de asemenea, cu pubertate acnee și de puncte negre, care permit necurat tenul apar.

În afară de o dietă sănătoasă și echilibrată Afectate, printre tenul gras folosesc doar produse cosmetice, care sunt potrivite pentru tipul de piele afectate. merită Există o gamă largă de produse, în special pentru tenul gras, predispus la Acnee pielii, absoarbe excesul de grăsime și glandele sebacee nu stimulează suplimentar. În plus, această cosmetice, în principal, antibacteriene și nu vă faceți griji despre ceea ce inflamatorii ale pielii feței încă prin influența mediului amplifica din exterior.

Cu o acnee boala, doar apelând la un specialist, care va elibera Afectate de prescripție tincturi si creme, care ajung în cele mai multe cazuri, ameliorarea aspectului pielii ajută cu toate acestea.

În orice caz, nu pe porțiuni corespunzătoare a pielii în sine trebuie să fie gedoktert „în jurul”, pentru că de multe ori după neprofesionist tratament lasă urât inflamației și cicatrizarea. Cei care suferă salturi mici cosuri sub stele sau comedoane, nu trebuie să doară sufletul, pentru că cel mai probabil aceste dispar după un timp de la sine. Un efect secundar pozitiv se desfășoară acest tip de piele: procesul de imbatranire mai lent, deoarece pielea poate stoca mai multă grăsime și de depozitare.